قالب فایل(ورد) لینک دانلود پایین صفحه تعداد صفحه:20 بخشی از متن کنسرو خیارشور: خیار از خانواده کدوئیان و خیارشور در واقع یکی از فرآورده های تخمیری است که تهیه آن شامل دو مرحله شور کردن و تخمیر است. مرحله اول اضافه کردن نمک برای متوقف کردن تعداد زیادی از میکروبهای ناخواسته و همچنین دادن طعم مطلوب به محصول است و مرحله دوم تخمیر اسیدلاکتیک می باشد که توسط گروههایی از باکتریهای اسیداستیک که به طور طبیعی در خیار وجود دارند و یا همراه مقدار کمی سرکه طبیعی به آن اضافه می گردند و یا به صورت سوسپانس .




خرید اینترنتی

پاورپوینت قرار دادهای پیمانی (قرار داد EPC)

دانلود پاورپوینت تحلیل و بررسی مرکز خرید ژرژ سنت - 18 اسلاید

مقاله جنين شناسي درقرآن

دانلود پاورپوینت در مورد اتیسم .

مقاله اندازه گيري محل و تهيۀ نقشۀ پايه

دانلود فایل پاورپوینت جلسه دهم رنج هایی کشیده ام که مپرس..

دانلود فایل پاورپوینت ریاضی دوم دبستان فصل چهارم : عددهای سه رقمی

خیار ,مرحله ,شور ,تحقیق ,تخمیر ,صفحه ,و یا ,تحقیق درباره ,خیار شور ,و خیار ,درباره کنسر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Shameka همسفران نمایندگی شمس وکیل پایه یک مهریه طلاق تهران وبلاگ نمایندگی شیخ بهایی همسفران گروه زیست شناسی کردستان گروه خانواده ابن سینا خبرنامه به روز و تخصصی گردشگری frektalevcib فروشگاه اینترنتی زیبایی و آرایشی و مد shablontattoo